Keystone Tractor Works USA

Keystone Tractor Works je od mesta Richmond v Virginiji oddaljen le 30 minut. Razteza se na več kot 65.000 kvadratnih metrih. Keystone Tractor Works ni navaden muzej, zagotavlja vam razburljiv pohod skozi zgodovino razvoja kmetijstva.
 

         
      Lastnik muzeja Keith Jones

Pridite in podoživeli boste zadnje stoletje kmetijske dediščine, ki vključuje v celoti obnovljene stare traktorje, projekte ki so v stanju obnove in mnogo druge kmetijske opreme. Keystone ponuja obiskovalcem več kot pa samo stare traktorje, saj premore tudi stare tovornjake, klasične avtomobile, stare bencinske črpalke, stare oljne sode, pločevinke, avtomobilsko signalizacijo, ure, oglaševalske plakate in še veliko več.

         

Ta osupljiva zbirka obsega tudi zelo redke trakotrje kot so, UDLX Minneapolis Moline (le 25 obnovljenih), Jubmo Sampson, Silver Kings, Nuffield, Graham Bradley, Robusk and Co. In Allis Chalmers. Poleg teh pa še linija Massey Harris, Masey Ferguson, Farmall, Case in Oliver. V tej zasebni zbirki je na ogled več kot sto traktorjev, najstarejši nosi letnico 1917. Občudujete lahko tudi z nagrado nagrajeno razstavo dvovaljnih John Deerejev.

         

Keystone Tractor Works muzej se nenehno spreminja in raste, zato ga morate večkrat obiskati. Pripeljite otroke, doživite Ameriško kmetijsko izkušnjo preteklega stoletja. Ustanovitelj Keith Jones in muzejski skrbnik Alan "Bones" Stone vas bosta počastila z gostoljubnostjo in s spoštovanjem do kulturne dediščne.
Vir: www.keystonetractorworks.com

Keystone Tractor Works
880 W Roslyn Rd
Colonial Heights, Virginia ,
USA